Tapijt, PVC-vloeren, vinyl, gordijnen & binnenzonwering
Bel ons  013-5436068

Trappen & Traplopers

Trappen                                                                                                 

Vloerbedekking op uw trap heeft als voordeel dat de trap met name in de winter niet meer koud aanvoelt en ook wordt de kans op uitglijden hiermee verminderd. 
Het gebruik van een rubber ondertapijt geeft extra dimensie op een vijftal punten: het geeft slijtweerstand, het dempt het geluid, het werkt de treden mooier af, het loopt comfortabel en het is belangrijk voor de garantievoorziening op het tapijt.

U wilt natuurlijk dat de vloerbedekking op uw trap in harmonie is met de rest van uw inrichting. Wij kunnen daarom ook de zijkant van de trap stofferen indien u dit wenst.

Open trap stofferen

Een open trap stofferen is met onze jarenlange ervaring geen enkel probleem. Aangezien een open trap vaak in het zicht staat, is het belangrijk dat de stoffering past bij de stijl van uw interieur. U heeft bij ons daarom de keuze uit onze volledige collectie vloerbedekking en vinyl. Hierin hebben wij ook speciale aanbiedingen.

Traplopers                                                                                                                                          

Traplopers zijn er in vele kwaliteiten en dessins; met klassieke motieven, waarvan het dessin en de kleuren op de nieuwste woontrends zijn afgestemd, maar ook uiterst modern. Klik hier voor informatie voor traplopers van Louis de Poortere.