Tapijt, PVC-vloeren, vinyl, gordijnen & binnenzonwering
Bel ons  013-5436068

PVC Pure Click Berry Alloc

 

Image title

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PURE Click en Gluedown (Dryback) vinyl planken en tegels kunnen veel sneller geïnstalleerd worden dan welke andere vloer dan ook. Dankzij de revolutionaire RCB technologie met zijn uitstekende nivelleringskwaliteiten kun je de PURE stroken bijna op iedere ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. PURE absorbeert het geluid en is volledig waterdicht, ideaal voor badkamers en keukens! De PURE collectie is ook beschikbaar in XXL groottes en heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik!

Berry Alloc Dream Click heeft de sterkste watervaste clickverbinding, is 5 mm dik en geschikt voor vloerverwarming en badkamers. Deze vloer kan rechtstreeks op een beton- of tegelvloer gelegd worden wat het ook geschikt maakt voor de doe-het-zelver. De Berry Alloc Dream Click is te leveren in tegelvorm, steendecor 61 x 61 cm of 30 x 61 cm en in stroken met houtdecor 133 x 20 cm of XXL 184 x 20 cm.

Berry Alloc Pure 125 cm PVC stroken houtdecoren zijn ook in de maat XXL verkrijgbaar (195 cm) en in tegelvorm met steendecor. Het is een te verlijmen kwaliteit Gluedown 2,3 mm dik met een levenslange slijtgarantie bij residentieel gebruik.

Berry Alloc is de Rolls Royce onder de vloeren en heeft een extra beschermende vuilafstotende PU-laag. De dikte is 5 mm en daardoor 30% lichter dan andere clickvloeren en 100% recyclebaar. De vloer heeft een aangename gevoelstemperatuur, is makkelijk zelf te leggen en heeft vele creatiemogelijkheden. Doordat hij waterbestendig is, is hij ook geschikt voor keukens en vochtige ruimtes. Dit clicksysteem heeft veel meer trekkracht door de toegpaste zwaluwstaartclickbevestiging. Voor volledige informatie verwijzen wij u naar de uitgebreide folder die verkrijgbaar is in onze zaak in Tilburg en Eindhoven.